Myriam Fares - Ha'aliq RahtakJag har alltid pratat om att jag gillar att dansa och kan dansa bra.
Men ni fick aldrig veta hur jag dansar.
Hon i videon är en jätte känd artist i mellanöstern, och hon kan dansa jätte bra.
Jag har alltid gillat henne och gillat hennes dans, och kan även dansa nästan lika bra.
Det är nästan så jag dansar, d.v.s som hon i videon.
Den sorts dans heter magdans.

Lyssnar ni på arabisk musik? I så fall, va tycker ni?
Kommentarer
Postat av: agnes

såg din kommentar på Kenzas blogg. och har förstått lite för vad sd står för. jag är absolut inte rasist och tycker att alla är lika mycket värda och alla ska få en chans i livet. men jag tycker inte det är rätt att vi tar in så mycket folk när det inte ens finns jobb och hjälp till dom människor(av alla raser) som redan är här. jag är glad att du och din familj har det bra och att vi har kunnat hjälpa till :) men det finns tyvärr vissa som kommer hit och lever på bidrag, som alla som jobbar betalar till dom. alla med jobb betalar maten till dom som ligger hemma på soffan. och sen att det är många som kommer hit och är kriminella. dock är det väldigt många svenskar som är kriminella med.. men jag tycker att om man kommer hit så lever man efter reglerna, precis som du och din familj vad jag förstod, och det är väldigt bra tycker jag. förstår dock inte hur man kan komma till ett annat land och förstöra. även fast det kan vara många svenskars fel för vissa inte släpper in invandrarna i samhället och ger dem en chans. vilket jag tycker är väldigt synd.

vet inte vad jag ville få ut mig av detta, mer än att alla är lika mycket värda och det är bra att ni har det bättre nu :)

2010-09-12 @ 19:31:02
URL: http://agnesrottbers.blogg.se/
Postat av: agnes

och det med att många ligger hemma på soffan, menar jag inte bara invandrare. finns lika många svenskar som är hemma o inte gör något för samhället. så tro inte att jag är rasist eller något sånt bullshit för det är jag inte. tycker det är bra att vi hjälper så många människor som har det dåligt :)

2010-09-12 @ 19:33:30
URL: http://agnesrottbers.blogg.se/
Postat av: adiiii

grymt vacker hon sångerskan är och muskien är bra den med:) fin blogg du har:)

2010-09-16 @ 11:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0